plechovka
kompotované ovoce
nejlépe broskve, meruňky
2
hrst
strouhaný kokos
na vysypání
Postup přípravy receptu
Jogurty zamícháme s moučkovým cukrem (množství cukru podle chuti). Dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme kokosem. Formu vyložíme piškoty, poklademe nakrájeným ovocem a zalijeme 1/3 jogurtu. Takto uděláme ještě jednu vrstvu. Na ni rozložíme vrstvu piškotů a už jen zalijeme poslední třetinou jogurtu. Necháme přes noc v lednici ztuhnout.
Nejprve připravíme americké brambory (smažíme ve fritovacím hrnci, ale lépe v troubě "nasucho"), dále pokrájíme kuřecí…
více o Zapékaná špenátová miska
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky