
3.46
Předehřejte troubu na 200 °C. Používáte-li zmražené listové těsto, nechte rozmrazit jeden plát a nakrájejte ho na tři… více o Křehké zákusky s ovocem
Suroviny na těsto rozmixujeme, nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Podle návodu připravíme vanilkový pudink, který… více o Pudinkový koláč s ovocem
Vezmeme si hluboký plech, který vymažeme tukem. Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny, první vyválíme jako obdélník… více o Pudinkové řezy s ovocem
Blížící se léto je obdobím zavařování a nakládání, které svědčí nejenom sezónní zelenině, ale… Celý článek
Bublanina je letní klasika a pro většinu z nás i sladká připomínka dětství a prázdnin. Skvělá… Celý článek
Někomu slupka nevadí, někdo naopak potřebuje všechno oloupat. Pravda je, že některé slupky,… Celý článek
Dezerty s tvarohem patří mezi ty nejoblíbenější ze všech. Milují je děti i dospělí a je… Celý článek
Kuře dáme na pekáč, podlijeme vodou, osolíme, okmínujeme a dáme péct. Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme a dáme… více o pečené kuře s vař bramborem
Pomazánkové máslo s cukrem utřeme, přidáme polohrubou mouku a prášek do pečiva. Zapracované těsto dáme na menší moukou… více o Čokoládový fofr koláč
Mražené gnocchi rozložíme na dno zapékací mísy. V misce smícháme vejce, sýr, tvaroh, smetanu, nakrájenou šunku a… více o Gnocchi – rychle a chutně
Z přísad zpracujeme těsto, 2/3 těsta rozválíme a namačkáme na plech, 1/3 těsta si odložíme do lednice ztuhnout. Na… více o Hraběnčiny řezy s tvarohem
Krájená rajčata rozmixujeme, aby byly pěkně nadýchané napěněné; povaříme s mlékem/smetanou, příp. vodou (podle toho,… více o Primitivní rajská polévka
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme je na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu… více o Labužnické rybí filé
Cuketu oloupat, nakrájet na kolečka cca 0,5cm a zbavit semen (pokud máte mladou, neni nutné ani loupat a semínka ještě… více o Cuketa s taveným sýrem
V oleji rozpusť máslo, přidej drobně nasekanou cibuli a trochu orestuj. Přidej na kostky nakrájené maso s oloupanou a… více o Bártovo ragú
Jako první krok si namočíme rozinky do rumu, aby dostatečně nasákly před použitím. Poté si připravíme nádivku z… více o Žemlovka podle BBC
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě… více o Zmrzlinový koktejl s jahodami
Na oleji a másle orestujeme nastrouhanou zeleninu, zasypeme moukou, opražíme. Přidáme vejce, zamícháme do ztuhnutí,… více o Nejrychlejší polévka
Na trošce oleje osmažíme cibuli dosklovata, přidáme plátky žampionů a zprudka je osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata a… více o Listové šátečky (nejen) s tuňákem