Cibuli nakrájejte a na oleji ji nechte zezlátnout.
Hlívu omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Potom ji přidejte k cibuli a nechte chvíli dusit za stálého míchání. Osolte a opepřete, potom zalijte litrem vroucí vody. Nechte vařit asi půl hodiny, přidejte majoránku, sladkou i pálivou papriku podle chuti a nakonec rozmačkaný česnek.
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb