3
Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek
Uvařené brambory nastrouháme a přidáme všechny ingredience. Opepříme, osolíme a pořádně zamícháme. Podáváme klasicky na… více o Babiččin falešný tatarák
Nejprve ušlehejte sníh z bílků a poté do něj postupně po lžících vmíchejte krupicový cukr a zvolna šlehejte tak dlouho,… více o Falešný Sachr dortík
Honí vás mlsná nebo připravujete narozeninovou oslavu? Pak vás mile překvapí galerie plná… Celý článek
V křesťanských zemích se každoročně 6. ledna slaví svátek Tří králů, kterým vrcholí… Celý článek
Karí je celosvětově oblíbeným pokrmem a čím dál větší popularitu získává i v našich končinách.… Celý článek
Voňavé, šťavnaté, plné chuti. Není divu, že moučníky z jablek patří k těm nejoblíbenějším.… Celý článek
Zahřejeme na mírném ohni a mícháme,až se všechny suroviny spojí. Čokoládu nastrouháme na hrubším struhadle,přidáme… více o Řezy Margot
V míse smícháme grapefruitovou šťávu s drobně nakrájeným česnekem, vložíme tence nakrájené hovězí maso, přikryjeme a… více o Lomo Saltado
01) Do mísy dáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, osolíme, přidáme vejce a mléko. 02) Potom přidáme jablka a na… více o Jablečné lívanečky
Všechny ingredience dobře promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme k Provensálské paštice z drůbežích jater … více o Brusinková omáčka – Cumberland sauce
Z uvedených přísad zpracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout v chladu. Těsto rozválíme a dáme na vymazaný… více o Rebarborový koláč se sněhem
TRADIČNÍ, (houbové níže) Boloňská omáčka: Olej, jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek osmažíme do měkka.… více o Lasagne – tradiční nebo houbové
Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem, přidáme všechny ostatní suroviny kromě kakaa a dobře promícháme. Dvě třetiny těsta… více o Mramorová bábovka ze šlehačky
Z bílků ušleháme sníh, zašleháme do něj cukr a vmícháme ořechy a mouku. Těsto dáme do vymaštěné a vysypané formy na… více o Oříškový suchárek
Změklé máslo šlehat ručním šlehačem se žloutkem, přidat malou lžičku podravky a trochu soli. Pak odváženou mouku, 300g… více o Noky
Smícháme vejce s cukrem, přidáme prášek do perníku, mouku, mléko. Dobře propracujeme těsto. Těsto vlijeme do předem… více o Perníková bábovka
Troubu si předehřejeme na 180°C.Polohrubou mouku,vanilkový cukr,cukr krystal a olej dáme do misky zamícháme.Mléko si… více o Muffins
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý… více o Moučník z čokolády Margot