Falešný pařížský dort

3.09

hodnoceno: 11
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • krém
    • 100
      g máslo
    • 20
      g hladká mouka
    • 0,3
      l mléko
    • 150
      g moučkový cukr
    • 40
      g kakao
  • korpus
    • 100
      g moučkový cukr
    • 4
      ks žloutek
    • 4
      ks bílek
    • 50
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 20
      g kakao

Postup přípravy receptu

  • Vše smícháme a upečeme ve formě vymazané a vysypané polohrubou moukou.
  • Krém: Mléko, kakao, hladkou mouku přivedeme k varu a vzniklou kaši necháme vychladnout.
  • Utřeme máslo a cukr, přidáme kakao, vystydlou kaši a vše mixérem vyšleháme. Udělá se krásně tuhý krém.
  • Krém naneseme na korpus a polijeme čokoládovou polevou, nebo posypeme čokoládovou rýží podle chuti.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: