Uvařenou horkou kávu nalijeme do větších sklenic, přidáme lžičku rumu a zamícháme. Do kávy vložíme vrchovatou lžíci vanilkové zmrzliny, nastříkáme šlehačku a přelijeme topingem.
Je to naprosto úžasné, ale kalorie se raději nesnažte ani počítat.
Mouku, máslo, cukr, žloutky, kokos a ořechy (podle potřeby i s trochou mléka) smícháme dohromady a vypracujeme hladké…
více o Bobánky k čaji či kávičce
Troubu předehřejeme na 200 °C.
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes…
více o Rajčata zapečená s mozzarelou
Na přípravu tohoto výborného cukroví se hodí nejlépe sádlo prodávané v kostkách. Nebojte se péct z této suroviny, v…
více o Sádlovky – recept po babičce