Do první mísy dáme: sůl, papriku, česnek, chilli, gril. koření, kari, tymián.
Do druhé mísy dáme: mouku a špetičku soli.
Do třetí mísy dáme: vejce, mléko a vodu (2:1:1).
V hrnci rozpálíme olej. Napřed obalíme kuře v koření, pak v mouce a pak ve vejci. Nakonec do pytlíku nasypeme zbytky koření a mouky. Dáme tam kuře a pořádně protřepeme. Smažíme dozlatova.
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem