
3
V širokém hrnci na tuku smažíme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí maso. Chvíli… více o Mexiko po mém
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a za… více o Bretaňské fazole
Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji, přidáme lečo, kečup a fazole. Dochutíme solí, pepřem,… více o Ďábelské fazole
Grilování k teplým letním měsícům neodmyslitelně patří. Kdo by odolal masu lehce provoněnému… Celý článek
Jahody jsou skvělé ovoce a jejich snad jedinou nevýhodou je to, že v čerstvém stavu nevydrží… Celý článek
Buď ji milujete, nebo nenávidíte. A pokud jste zastánci druhého „tábora“, je to velká škoda.… Celý článek
Nejste se sebou spokojeni a chtěli byste nějaké to kilo shodit? Snaha zhubnout 5 kg může být… Celý článek
Na vále zpracujeme mouku s práškem do pečiva, cukrem, tukem a žloutkem. Podle potřeby přidáme mléko. Zpracujeme těsto a… více o Křehoučké řezy s meruňkami
Na pánvi na másle mírně osmažíme na kolečka nakrájený pórek a na kostička nakrájenou šunkou, zalijeme 1,5 l již vroucí… více o Česnečka se šunkou a sýrem
Nejprve si dáme předehřát troubu na 180 stupňů. Vezmeme si formu na bábovku NEBO hlubší plech a důkladně vytřeme tukem.… více o Bábovka z hrnečku
Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli,česnek a pokmínujeme. Můžeme… více o Pečený králík – jednoduše a chutně
Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout. V misce… více o Staročeský domácí chléb
Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme… více o Nakládaný pivní Hermelín
Do pekárny nalijeme mléko s rozšlehaným vejcem. Zasypeme moukou, přidáme sůl, cukr a zasypeme droždím. Pekárnu… více o Kynutý knedlík
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos
Osmahneme cibuli, vložíme na nudličky nakrájená játra a necháme smažit 15 min. na středním ohni. Poté vložíme zeleninu… více o Kuřecí játra se zeleninou
Všechny ingredience dobře promícháme. Pečeme při 180st. cca 30-40minut. více o Bábovka jogurtová
Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené… více o Velikonoční sekanina
Maso opláchneme nakrájíme kostky, osolíme a poprášíme moukou. Na kostičky nakrájené cibule osmahneme na rozpáleném… více o Hovězí guláš se zeleninou