Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až na závěr) a fazolemi (nálev přilijeme zase až nakonec). Přidáme sterilovanou pikantní směs ve sladkokyselém nálevu (z balení o 330 g asi tak třetinu). Okurky, malé cibulky a feferonku nakrájíme nadrobno, stejně tak můžeme překrájet i celer, karotku a proužky papriky. Z omáčky na těstoviny přidáme 3–4 polévkové lžíce, ochutíme menší lžící hořčice, lžící sójové omáčky, pepřem a solí. Vše promícháme a vychladíme.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
Omyté mladé cukety nastrouháme i se šlupkou, osolíme a necháme asi půl hodiny odstát, přebytečnou vodu zcedíme.Na lžíci…
více o Cuketové placičky s dipem
Droždí + cukr + mléko vypracujeme v těsto, necháme asi hodinu kynout. Potom utvoříme silný váleček, který nakrájíme na…
více o Kynuté knedlíky s povidly