Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až na závěr) a fazolemi (nálev přilijeme zase až nakonec). Přidáme sterilovanou pikantní směs ve sladkokyselém nálevu (z balení o 330 g asi tak třetinu). Okurky, malé cibulky a feferonku nakrájíme nadrobno, stejně tak můžeme překrájet i celer, karotku a proužky papriky. Z omáčky na těstoviny přidáme 3–4 polévkové lžíce, ochutíme menší lžící hořčice, lžící sójové omáčky, pepřem a solí. Vše promícháme a vychladíme.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Do hrnce vlijeme 1,5l vody, vsypeme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, okořeníme kmínem, majoránkou, zázvorem a…
více o Česneková polévka oukrop
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami