Nadrobno nasekanou středně velkou cibuli se stroužkem česneku smícháme s tuňákem bez oleje (ten přidáme podle chuti až na závěr) a fazolemi (nálev přilijeme zase až nakonec). Přidáme sterilovanou pikantní směs ve sladkokyselém nálevu (z balení o 330 g asi tak třetinu). Okurky, malé cibulky a feferonku nakrájíme nadrobno, stejně tak můžeme překrájet i celer, karotku a proužky papriky. Z omáčky na těstoviny přidáme 3–4 polévkové lžíce, ochutíme menší lžící hořčice, lžící sójové omáčky, pepřem a solí. Vše promícháme a vychladíme.
Oloupanou a nastrouhanou cuketu vymačkáme, smícháme s tvarohem, změklým máslem, moukou, cukrem a vejci. Tvoříme malé…
více o Cuketové tvarohové knedlíčky
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty