Sterilovanou papriku nakrájíme na menší kousky, zeleninu rovněž nakrájíme na co nejmenší kousky, aby se salát pěkně rozležel. Vše smícháme, přidáme nakrájené feferonky a nastrouhaný balkánský sýr. Ochutnáme, pokud málo pálivé přidáme nálev z feferonek, pokud je to ok, můžeme přidat trochu nálevu z paprik. Já osobně nepoužívám žádné koření, salát je sám o sobě výborný, mnohem lepší než kupovaný, protože je v něm čerstvá zelenina.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari