Nejdříve oloupeme rajčata i papriky (krátce je ponoříme do vařící vody, papriky trochu déle). Pak je podusíme 5–7 minut na oleji a necháme asi 15 minut vychladnout. Podušenou zchladlou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na kostičky nakrájenou fetu, lžičku mouky a zamícháme. Ochutíme zeleninu teprve nyní solí a pepřem a vmícháme do omáčky. Pak vložíme do pečicí formy a při 200 °C pečeme asi 15 minut v troubě.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole