Do pekáčku dáme plátky filé, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a kari, posypeme plátky česneku. Do mezer dáme několik lžic kečupu, posypeme proužky cibule a paprik, navrch ještě pár lupínků másla (které jsme dali i pod filé). Podlijeme troškou vody a pečeme pod alobalem. Nejvíc nám chutná s chlebem, o výbornou štávu zbylou v pekáči se svádí lítý boj.
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme…
více o Rizoto z krabích tyčinek
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s…
více o Fazolový salát se slaninou
Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou, osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom…
více o Bramborové koblížky se salámem