V hlubší pánvi rozpálíme tři lžíce oleje a na něm krátce osmažíme plátky česneku. Přidáme kuře a zeleninu a vše krátce osmahneme. Přidáme dvě lžíce sojové omáčky, zamícháme a povaříme. Ve zvláštním hrnci uvaříme skleněné nudle, necháme okapat a polijeme zbytkem sojové omáčky. Na další pánvi rozpálíme zbytek oleje a nudle na něm zprudka osmahneme. Přidáme maso se zeleninou, promícháme a horké podáváme.
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané…
více o Pohanka se žampiony a rukolou