V hlubší pánvi rozpálíme tři lžíce oleje a na něm krátce osmažíme plátky česneku. Přidáme kuře a zeleninu a vše krátce osmahneme. Přidáme dvě lžíce sojové omáčky, zamícháme a povaříme. Ve zvláštním hrnci uvaříme skleněné nudle, necháme okapat a polijeme zbytkem sojové omáčky. Na další pánvi rozpálíme zbytek oleje a nudle na něm zprudka osmahneme. Přidáme maso se zeleninou, promícháme a horké podáváme.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka