Umícháme žloutky, cukr, vodu, přidáme kakao a mouku s práškem. Do těsta lehce vmícháme sníh. Těsto nalijeme do pekáče s vyšším okrajem a upečeme.
Připravíme si krém. Uvaříme mléko s moukou na kaši a necháme vychladnout. Šleháme máslo s cukrem a postupně přidáváme kaši, až je krém hladký. Poté ho navrstvíme na vychladlé upečené těsto. Bílky s cukrem šleháme nad párou do zhoustnutí. Sníh navrstvíme na krém. Navrch postříkáme čokoládovou polevou. Necháme v lednici ztuhnout.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky…
více o Španělské ptáčky podle mamky