Hranolky dáme na plech a do trouby péct. Až trochu ztmavnou a nejsou už měkké, ale křupavé, posypeme kořením, sýrem a salámem.
Pečeme, dokud sýr nevytvoří křupavou krustičku. Namáčíme do kečupu, hořčice či tatarky popř. zobneme okurku, papriku nebo rajče a chroustáme u televize.
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Tmavou tvarohovou náplň umícháme ze všech ingrediencí na náplň. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, pak přidáme rozehřátý…
více o Bábovka tvarohovo-tvarohová
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou