Francouzská cibulačka IV.

3

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 150
      g cibule
    • 40
      ml rostlinný olej
    • 100
      ml bílé víno - suché
    • 1
      l zeleninový vývar
    • 4
      ks vejce
    • sůl
    • 8
      ks toastový chléb
    • 100
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  • Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
  • Cibuli orestujeme na oleji, přilijeme víno a podusíme. Pak přilijeme vývar a přivedeme k varu. Vejce rozkvedláme a pomalu vmícháme do polévky. Odstavíme a podle chuti dosolíme a dopepříme.
  • Podáváme se zapečenými toasty.
Zařazení:

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: