
2.33
Mouku prosejte se solí do mísy, vsypte cukr. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka.… více o Crepes suzette – palačinky po francouzsku
Všechny plátky chleba potřete marmeládou. Navrch dejte druhý plátek a udělejte tak sendviče. Rozklepněte do misky vejce… více o Francouzské tousty
Listové těsto rozdělíme na dva díly, každý díl rozválíme na placku na celý plech. Plech jen vypláchneme studenou vodou,… více o Francouzské řezy
Mořské řasy jsou pro nás Čechy trochu exotické chutě. Většinou se s nimi setkáváme u asijských… Celý článek
Na pohár jsme jako děti chodívali do cukrárny povětšinou za odměnu. A co dnes? Kdy jste měli… Celý článek
Brokolice je oblíbená zelenina plná vitaminů a antioxidantů, ale často se stává, že její… Celý článek
Ještě nevíte, co upéct sladkého na víkend? My víme! Vybrali jsme pro vás tři recepty, které… Celý článek
Kuřecí prsa nakrájíme na filety (tenké plátky), jemně naklepeme rukou, posypeme steakovým kořením a dáme orestovat na… více o Kuřecí prsa s broskvemi
Dno remosky nebo pečící formu odpovídající velikosti poklást tenkými plátky neloupaných jablek (spotřeba: asi jedno… více o Světlanin rychlý piškot s jablky
Utřeme máslo s cukrem, přidáme vanilkový pudink (stačí pouze trochu promíchat, nemusí se třít), rozdrcené piškoty,… více o Babiččiny kokosové koule
Švestky do pekáče, dát do trouby nejdřív na 250, pak na míň. Pozor ať se nepřipaluje vršek - míchat. Rozmixovat,… více o Švestková povidla bez míchání
Na oleji osmahneme dozlatova cibulku přidáme česnek a rozebrané růžičky brokolice. Zalijeme litrem vody dáme kostku zel… více o Brokolicová polévka
Dáme si vařit těstoviny, které uvaříme do měkka a poté scedíme a opláchneme ve studené vodě. Ostatní ingredience… více o Těstovinový salát se zeleninou a sýrem
Smícháme v těsto, 24 hodin necháme v igelitovém sáčku v chladnu odležet. 1 balíček piškotů slepíme kakaovým krémem,… více o Brambory – cukroví
Od uvařených špaget vylijeme vodu. Ze špaget si odebereme trochu špaget, které dáme do hrnce, který dáme na sporák a… více o Rychlé a dobré špagety
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Utřeme těsto, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto před pečením nalijeme uvařený pudink. Pečeme na… více o Péřovka
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
Kapustičky uvaříme do poloměkka ve slané vodě. Orestujeme cibuli spolu s anglickou slaninou nakrájenou na kostičky,… více o Růžičková kapusta