Všechny plátky chleba potřete marmeládou. Navrch dejte druhý plátek a udělejte tak sendviče. Rozklepněte do misky vejce. Přidejte mléko a skořici. Ušlehejte dohladka. Každý sendvič namočte do vaječné směsi a položte na tác. Na středně prudkém ohni rozpusťte na pánvi máslo. Opečte sendviče po obou stranách dozlatova asi 5 minut.
Na obracení a přenášení sendvičů použijte obracečku. Sendviče pocukrujte a ozdobte čerstvým ovocem.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka