
4.09
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej a nakonec zapracujeme mouku s práškem… více o Francouzský hruškový koláč
Z mouky, másla, cukru, vajíčka a soli vypracujeme těsto. Dáme ho asi na hodinu do chladu. Těsto vyválíme/namačkáme do… více o Jablkovo-hruškový koláč
Mouku promícháme s cukry, přidáme změklé máslo a vejce, vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladnu půl hodiny… více o Podzimní hruškový koláč
Oslavte s dětmi konec školního roku, jak se patří, a odměňte je za jejich snažení něčím dobrým… Celý článek
Svatojánská ořechovka je jedním z tradičních nápojů, které jsou spojovány s oslavami… Celý článek
Ochutnejte klasickou čínu po česku na milion způsobů. Ať už ji připravíte z kuřecího, hovězího… Celý článek
Chystáte se na dovolenou a chtěli byste před odjezdem ještě trochu zhubnout? Expresní dieta… Celý článek
Bílky vyšleháme se špetkou soli, zašleháme cukr a přidáváme žloutky a vodu, vyšleháme tuhou pěnu, do které po troše… více o Banánové řezy s margotkou
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh. Do vymazaného a vysypaného… více o Rybízová buchta s čokoládou
Cibuli, zeleninu a sýr rozsekejte v mixéru. Přidejte vývar, mouku na zahuštění, pepř, dochucovací směs a sůl. Vařte… více o Sýrová krémová polévka
Ze surovin zpracujeme hladké těsto, které rozdělíme do dvou až tří kuliček a necháme kynout ve studené vodě. Když se… více o Vodnické koláčky
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrájený salám nebo párky. Uzeninu osmažíme… více o Frankfurtská polévka
Do malého hrníčku uděláme kvásek z droždí, špetky cukru a trochu vlažné vody. Do mísy připravíme prosátou mouku,… více o Skořicové koláče
podle chuti : jablka, hrušky, jahody, hrozinky Rýži pomalu uvařit v osoleném mléku. Máslo a cukru smíchat, přidat… více o Ryžový nákyp
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Zakysanou smetanu smícháme samostatně s worcestrem, sojovou omačkou, sušeným… více o Těstovinový salát se zakysanou smetanou
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky – doporučuji tuto fázi svěřit robotu,… více o Zapečené smetovanové brambory s kořenovou zeleninou
Omytý lilek nakrájíme na větší kostky, osolíme, dáme do sítka a necháme 30 min "vypotit". Poté ho důkladně opláchneme… více o Pikantní losos na zelenině
1. Na velké pánvi s rovným dnem rozpálíme olivový olej na vysokou teplotu a dozlatova osmažíme kousky vykostěného… více o Paella Valenciana