Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na ní ze všech stran opečeme, přidáme papriku, promícháme, zalijeme vodou a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme světlou jíškou (připravenou z másla a mouky), podlijeme vodou a povaříme. Nakonec přidáme mléko a smetanu. Do hotové omáčky nakrájíme zbytek párku, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné