Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na obdélník, který zasypeme žmolenkou, užmoulanou z uvedených ingrediencí. Dlaněmi ji zamačkáme, aby se tolik nesypala při balení závinu a alespoň natřikrát těsto přeložíme (zavineme). Závin pak šikmo pokrájíme na díly, potřeme je žloutkem a opatrně přeneseme na plech s pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova.
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu.
…
více o Pečené kuřecí na smetaně
Krabí tyčinky (mírně rozmrazené) nakrájíme na kolečka, pórek na drobno a kukuřici scedíme. Všechny ingredience smícháme…
více o Salát z krabích tyčinek
Melasu, máslo a pivo zahřívejte v kastrůlku, až se máslo rozpustí. Pak vmíchejte rozinky a směs nechte vychladnout.
V…
více o Berlínské pivní buchtičky