2.64
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát, osolíme a opepříme. Přivedeme do varu, poté… více o Těstoviny se špenátovou omáčkou
Dáme uvařit špenát, před dokončením vložíme nadrcený česnek. Nakrájíme kuřecí maso na malinké kostičky, osolíme a… více o Gnocchi se špenátem a kuřecím masem
Česnek zpěníme na troše oleje lehce dozlatova. Mezitím si nakrájíme maso a smícháme s kari, paprikou, bazalkou,… více o Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem
Kašel je nepříjemná věc. Budí vás ze spánku, vysiluje, namáhá břišní svaly a rozšiřuje infekci… Celý článek
Je to už 35 let, co se Čechům otevřely brány světové gastronomie. Díky obrovskému kulinárnímu… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Kdo by si dnes vůbec dokázal představit život bez brambor, lahůdky, která patří mezi… Celý článek
Uvařené vychladlé brambory najemno nastrouháme a smícháme s moukou, tukem, vajíčkem. Přidáme drcený kmín a sůl. Necháme… více o Párty tyčinky
Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a… více o Pivovarské tajemství
Nastrouháme vychladlé, uvařené brambory, přidáme utřený cukr se žloutky, dále přidáme sůl, skořici, 2 zakysané smetany,… více o Sladké bramborové placky
Z krájeného toastového chleba odkrojíme kůrky a rozložíme plátky těsně vedle sebe na alobal. Potřeme zakysanou smetanou… více o Toastová roláda
Lístky salátu omyjte a osušte. Natrhejte je na menší kousky a spravedlivě rozdělte do čtyř misek. Omáčku připravte… více o Salát s bešamelovou omáčkou
Troubu předehřejte na 230°C. V pekáčku smíchejte brambory. cibuli, tymián, zeleninový vývar a olej. Osolte, opepřete a… více o Zapečené vepřové plátky
Olej, cukr a žloutky ušleháme, po chvilce přidáme rum a zamícháme. Přidáme mouku smíchanou s kakaem a pr.do pečiva,… více o Krtkův dort – domácí
Na oleji si orestujeme nahrubo pokrájenou cibuli, mrkev, petržel, celer a česnek, přidáme bobkový list, hřebíček,… více o Strouhaná bramboračka
Citron ostrouhejte a šťávu vymačkejte, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2… více o Grilovaný candát na rajčatech
Všechny ingredience smícháme, rozšleháme a vlejeme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme na 170 stupňů … více o Osvědčená hrnková bábovka
Z teplé vody, droždí a trochu mouky uděláme kvásek. (Aby nám opravdu vyběhl je lepší ho posypat trochu cukrem.) Do… více o Těsto na domácí pizzu
Do vlažného mléka přidáme cukr a zamícháme, pak rozmačkáme droždí a necháme vzejít kvásek. Do mouky zamícháme sůl a pak… více o Langoše