Než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném másle restujeme zeleninu. K orestované zelenině přidáme konzervu tuňáka. Promícháme, přidáme sůl, pepř a zakapeme citronovou štávou. Vše promícháme a přidáme 2 lžíce zakysané smetany.
Připravenou směs smícháme s opečenými gnocchi a přidáme petrželovou nať.
Předehřejeme troubu (horkovzdušnou na 160 °C). Kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Cukr, heru a celá…
více o Nutelové řezy s vůní skořice
Ohřejeme si mléko. Z trochy mléka, 3 lžic cukru, nadrobených kvasnic a trochy mouky si připravíme kvásek, který necháme…
více o Kynuté tvarohové koláče
Do mističky dáme asi 16 dkg hrubé mouky, uprostřed uděláme důlek, do kterého vyklepneme vejce, přidáme polévkovou lžíci…
více o Domácí nudle do polévky