Gnocchi se žampionovou omáčkou

4.75

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 200
      g čerstvé žampiony
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks šlehačka
    • pažitka
    • pepř mletý
    • citronová šťáva
    • 1
      ks zeleninový vývar
    • 0,5
      kg gnocchi

Postup přípravy receptu

  • Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava.
  • V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme zesklovatět. Pak přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a dusíme. Jakmile žampiony pustí vodu, zaprášíme moukou, zalijeme zeleninovým vývarem a krátce povaříme. Poté zalijeme smetanou, dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Ještě krátce povaříme.
  • Omáčku nalijeme na opečené gnocchi a posypeme pažitkou.
Zařazení: Těstoviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: