
4.75
Víno svaříme s vodou, přidáme žampiony nakrájené na čvrtky (příp. osminky - podle velikosti) a necháme přejít varem.… více o Kuřecí řízky se žampionovou omáčkou
Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (2–3 stroužky) a poklademe slaninou. Plát masa… více o Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme žampiony a… více o Lilek se žampionovou náplní
Překrásná a aromatická levandule zdaleka není jen bylinkou, která zkrášlí a provoní váš domov.… Celý článek
Už vás nebaví střídat klasické přílohy, jako jsou rýže a těstoviny? A co takhle zkusit quinou?… Celý článek
Oslavte s dětmi konec školního roku, jak se patří, a odměňte je za jejich snažení něčím dobrým… Celý článek
Svatojánská ořechovka je jedním z tradičních nápojů, které jsou spojovány s oslavami… Celý článek
Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme… více o Rafaelo
Nejdříve ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a postupně zašleháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto rozetřeme… více o Reveňové řezy
Moučkový cukr promícháme se změklým máslem. Přidáme vejce, mleté ořechy a nakonec mouku s práškem do pečiva.… více o Tvarohovo-ořechovo-sněhové řezy
Špenát krátce povaříme v 1/2 litru vody, ochutíme kořením a zalijeme smetanou s rozšlehanými žloutky, čímž polévku… více o Špenátová polévka
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a ementálu, posypeme lístky oregana a přeložíme… více o Cordon Bleu – telecí
Vše smícháme dohromady, dáme péct do trouby 170°C. Potřeme krémem, pokapeme čokoládou (cik-cak) a posypeme mletými… více o Orgasmus
Vše snícháme, naplníme do skleniček, které dobře uzavřeme a v zavařovacím hrnci zahříváme 20 minut na teplotu 90 st. °C… více o Křenová pasta
Hlavy a skelet důkladně propláchneme, dáme do hrnce, zalejeme studenou vodou a přivedeme k varu Sebereme pěnu která se… více o Rybí polévka
Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a… více o Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme změklé máslo, zakysanou smetanu(pokojová teplota), mouku s práškem do pečiva… více o Čokoládová bábovka ze zakysanky
připravíme si formu na bábovku,vymažeme formu máslem a vysipeme moukou.všenchny ingredience zamícháme v hrnci a dáme do… více o snadná a rychlá bábovka
Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, mouku a prášek do pečiva. Bílky vyšleháme s vanilkovým cukrem a… více o Pudinkové řezy