1. Lilky zvolna opékáme na grilu, dokud uvnitř nezměknou a slupka nebude vrásčitá.
2. Mezitím nakrájíme na kostky rajčata, posypeme je nakrájenou cibulí, přidáme olej, citronovou šťávu, vše osolíme, posypeme drceným pepřem a promícháme.
3. Upečené lilky podélně nakrojíme, rozevřeme, osolíme, naplníme rajčatovou směsí a ještě krátce dopečeme.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a opražíme na pánvi na trošce oleje. Přilejeme smetanu, můžeme přidat i ananas a…
více o Nejlepší kari omáčka s kuřecím
Očištěný květák rozebereme na růžice, opláchneme, vložíme do hrnce a osolenou vodou a povaříme. Mezitím rozehřejeme na…
více o Květáková polévka s mrkví