Grilovaný candát na rajčatech

2.5

hodnoceno: 4
Příprava: 45 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      kg rajčata
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžička skořice
    • pepř mletý
    • 0,5
      svazek bazalka
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks pomeranč
    • zázvor malý kousek
    • 800
      g candát filety
    • 400
      g žlutý meloun
    • 3
      lžíce balzamikový ocet

Postup přípravy receptu

  • Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2 lžícemi oleje a skořicí. Do této marinády naložte na kousky nakrájenou rybu. Očištěná rajčata nakrájejte na plátky, dužninu melounu na kousky. Z octa, pomerančové šťávy a rozdrceného česneku prošlehejte zálivku, osolte a opepřete, promíchejte s rajčaty a melounem. Rybu opečte na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi a podávejte se salátem posypaným lístky bazalky.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.