Citron ostrouhejte a vymačkejte na šťávu, oloupaný zázvor nadrobno nakrájejte. Kůru, šťávu a zázvor promíchejte se 2 lžícemi oleje a skořicí. Do této marinády naložte na kousky nakrájenou rybu. Očištěná rajčata nakrájejte na plátky, dužninu melounu na kousky. Z octa, pomerančové šťávy a rozdrceného česneku prošlehejte zálivku, osolte a opepřete, promíchejte s rajčaty a melounem. Rybu opečte na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi a podávejte se salátem posypaným lístky bazalky.
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky nasekáme. Ve…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme…
více o Rizoto z krabích tyčinek
Křídla očistíme, odřízneme konce křídel (jako v KFC). Dáme marinádu použil jsem kupovanou přímo na křilované křídla.…
více o Marinovaná kuřecí křidélka