Připravíme si hermelín, který naložíme v marinádě z oleje, soli, pepře, grilovacího koření a utřeného česneku. Naložíme hermelíny do marinády a přendáme do alobalu, který pořádně uzavřeme. Můžeme hned grilovat nebo nechat marinovat a grilovat, až přijdou hosté. Grilujeme cca 8 minut z každé strany. Poté opatrně rozbalíme (pozor na horkou páru) a servírujeme.
Připravíme si přílohu, a to salát z čerstvého špenátu s cherry rajčátky. Špenátové listy omyjeme, odtrhneme stonek (nebývá moc chutný) a natrháme velikost dle libosti. Přidáme nakrájená cherry rajčátka, zakápneme zbytkem olivového oleje, přidáme citronovou šťávu dle chuti, osolíme, opepříme, promícháme. Podáváme k hermelínu.
My ještě přidáváme opečené tousty – pro hladové chlapy. :)
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Česnek utřeme se solí, přidáme olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs). Necháme vše cca 5 minut odležet.…
více o Grilovaný hermelín s česnekem
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Studené je oloupeme a nastrouháme na jemné nudličky. Přidáme k nim…
více o Bramborové lívanečky s jablky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého…
více o Rychlá buchta z kysané smetany