Česnek utřeme se solí, přidáme olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs). Necháme vše cca 5 minut odležet.
Potom hermelíny potřeme touto směsí a zabalíme je do alobalu (každý zvlášť) tak, aby nevytekly. Necháme 5 minut odpočívat a mezitím rozehřejeme troubu.
Hermelín grilujeme cca 10 minut, neměl by se roztéct.
Jako přílohu dáme salát, například list ledového salátu, na něj položíme jeden hermelín a obložíme rajčetem a okurkou.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
1. Do misky prosijte mouku a sůl s práškem do pečiva. Ve větší míse smíchejte arašídové máslo s máslem a všemi třemi…
více o Sušenky z arašídového másla
Dvě hrsti sušených hub (nejmíň čtyři) namočíme do studené vody a necháme máčet alespoň půl hodiny. Vodu můžeme jednou…
více o Houbová omáčka jednoduchá