Nahrubo nakrájenou cibuli a kmín restujeme na sádle do tmava. Přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme, přidáme sůl, pepř, papriku a protlak. Opékáme. Maso pustí šťávu, kterou vyrestujeme a podlijeme vodou nebo vývarem. Dusíme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme ho jíškou nebo chlebem. Necháme provařit, popřípadě dochutíme.
Naše rada: Cibuli nesmažte na guláš najednou. Jakmile chytne tmavě hnědou barvu, odstavte ji. Cibule dojde a bude ještě tmavší bez rizika připálení.
Vajíčka smícháme s cukrem a utřeme s máslem do pěny, přidáme i vanilkový cukr. Vmícháme mléko, mouku, kypřicí prášek a…
více o Muffiny s ovocem a čokoládou
Mléko dáme vařit - osladíme ho. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový prášek a mícháme.…
více o Rychlá ovesná kaše k snídani