Maso a cibuli nakrájíme, ostatní suroviny smícháme a řádně promícháme (masoxy rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do jednoho litru vodou). Vše dáme do pekáče (lepší je do simaxové misky), přikryjeme alobalem a pečeme na 250 °C asi 1,5 hodiny.
Květy bezu omyjeme a zbavíme velkých stopek. Nakrájíme citron na kousky a společně s bezovými květy vaříme asi 20 minut…
více o Med z květů černého bezu
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Na cibuli osmahneme anglickou, cibuli, žampiony a játra. Osolíme, opepříme, zalejeme trochou vody, přisypeme petrželku,…
více o Maminčino kuře s brambory