Na kostky nakrájené osolené maso přidáme na dozlatova osmaženou cibuli. Postupně přidáváme kmín, česnek, rajský protlak, orestujeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Starý chléb nastrouháme a namočíme do piva. Touto směsí guláš zahustíme.
Podáváme posypaný „sypungem“ s knedlíkem nebo chlebem.
Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, ořechy nahrubo nasekáme, zalijeme zálivkou z rumu, medu a citrónové šťávy. Lehce…
více o Jablkový salát s ořechy
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami
Řádně očištěnou a omytou kachnu důkladně nasolíme a dáme do pekáče břichem dolů. Můžeme odříznout křídla a dát je do…
více o Pekingská kachna dle Robina