Na kostky nakrájené osolené maso přidáme na dozlatova osmaženou cibuli. Postupně přidáváme kmín, česnek, rajský protlak, orestujeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Starý chléb nastrouháme a namočíme do piva. Touto směsí guláš zahustíme.
Podáváme posypaný „sypungem“ s knedlíkem nebo chlebem.
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme žampiony, na kousky nakrájené krabí tyčinky, pórek, osolíme, opepříme, okořeníme…
více o Rizoto z krabích tyčinek
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlejeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem