3.24
Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme k ní oprané, na kostky nakrájené, osolené, opepřené… více o Gulášová polévka
Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový… více o Falešná gulášová polévka
Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Zasypeme paprikou, gulášovým kořením a novým kořením.… více o Gulášová z mletého
Neexistuje moc dezertů, které by byly populární po celém světě. Dýňový koláč neboli pumpkin… Celý článek
Na povrchu křupavé, uvnitř šťavnaté, voňavé a plné chuti. Karbanátky připravené z hub potěší… Celý článek
Houbaření je takový český národní sport. Podle mykologů vyrazí každoročně do lesa na houby… Celý článek
Houbařská srdce plesají. Konečně rostou! Z lesa si tak můžeme přinést nejenom košík plný… Celý článek
Pískový cukr (dejte ho o něco více, než kdybyste normálně sladili pudink) nasypte do silnostěnného hrnce, pokropte… více o Senzační pošušňáníčko
Těsto: vyšleháme vajíčka s cukrem, postupně přidáme mouku, kakao, kypřící prášek a vanilkové cukry. Ve vodní lázni… více o Smrt čokoládou
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji vysmahnout. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět,… více o Králík (kuře) se zelím
nakrájet maso na nudličky.zprudka osmažit na troše oleje,na to na kolečka nakrájenou cibuli,osolit,podlít a dusit. pak… více o Vepřové nudličky na kari
Oloupeme si cibuli, pokrájíme ji na kolečka a osmahneme na rozehřátém másle do růžova. Přidáme celý pepř, nové koření,… více o Simči rajská
Chřest omyjeme a odkrojíme hlavičky, které si necháme na konečné ozdobení polévky. Zbylý chřest vložíme do horkého… více o Chřestová polévka
Plátky hovězího naklepeme a osolíme z obou stran. Z jedné strany potřeme hořčicí z druhé osolíme, opepríme. Plátky… více o Španělský ptáček
mouku prosijte s cukrem a přidejte rozehřáté máslo s medem,žloutky,rum ,jedlou sodu,směs koření na perník a citronovou… více o Moje perníčky
Dalším snadným receptem je příprava nastrouhaného patizonu na zpěněné cibulce a česneku. Na závěr vmícháme vejce, sůl a… více o Patizonový mozeček
Brokolici očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a podusíme… více o Brokolicová polévka
Suché pečivo nakrájíme na kostičky (cca 1 cm). Pokud je pečivo čerstvé, je dobré jej nakrájet na kostičky předem a… více o Babiččin houskový knedlík
1) Sýr nastrouháme najemno, do mouky přidáme prášek do pečiva. 2) Všechno smícháme a vyválíme asi 3 mm silnou placku. … více o Parmezánové sušenky