Gulášová polévka s bílými fazolemi

3.29

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule střední
    • sůl
    • pepř mletý
    • 250
      g hovězí maso
    • 100
      g fazole
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  • Fazole namočíme předem na 3–5 hodin do vody, aby nabobtnaly.
  • Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou, krátce zamícháme a podlijeme 3 lžícemi vody. Přidáme na nudličky nakrájené maso, pepř a sůl. Maso ze všech stran ve šťávě srazíme a šťávu při mírném podlévání několikrát vydusíme, až se od ní odděluje tuk. Potom zalijeme cca 1,25 l vody a přidáme oprané fazole. Vaříme velmi zvolna na malém plamenu do změknutí. Nezahušťujeme.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: