Fazole namočíme předem na 3–5 hodin do vody, aby nabobtnaly.
Na tuku zpěníme cibuli, zasypeme ji mletou paprikou, krátce zamícháme a podlijeme 3 lžícemi vody. Přidáme na nudličky nakrájené maso, pepř a sůl. Maso ze všech stran ve šťávě srazíme a šťávu při mírném podlévání několikrát vydusíme, až se od ní odděluje tuk. Potom zalijeme cca 1,25 l vody a přidáme oprané fazole. Vaříme velmi zvolna na malém plamenu do změknutí. Nezahušťujeme.
Celá vejce šleháme s cukrem ve vodní lázni asi 5 minut. Poté směs odstavíme a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme…
více o Kakaová roláda s jahodami
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů