
4
Listové těsto necháme rozmrazit, vyválíme dvě placky jako na štrúdl. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí. Nakrájené… více o Závin z mletého masa
Mleté maso, mléko a podravku smícháme a dáme odležet na 1 den do ledničky (jinak to není ono). Druhý den si připravíme… více o Roláda z mletého masa
Do vroucí vody dáme kostku masoxu a ve vývaru uvaříme rýži. Na sádle osmažíme pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso a… více o Rizoto z mletého masa
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na… více o Kuřecí řízek Tahiti
Chřest slijeme a (bez nálevu) dáme vařit. Jakmile voda začne vřít, vaříme asi 5 minut na mírném ohni. Na pánvi na plném… více o Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku
Ovoce nakrájíme na malé kousky, vsypeme na plech, dáme borůvkový kompot a vše ostatní, promícháme a dáme do trouby péct… více o Pečené ovoce na čaj
Půl kila brambor vařených ve slupce oloupeme a nastrouháme. Přidáme 2 kila syrových brambor jemně nastrouhaných.… více o Výborný knedlík k bůčku
Jeden kus listového těsta rozválíme potřeme kečupem dáme salám, olivy, sýr (co zrovna máme) Roládu zabalíme a dáme do… více o Šneci – co lednice dá
Nastrouhané vejce promícháme se sýrem a ochutíme troškou soli a nasekanou pažitkou. Podáváme s celozrnným pečivem (60g) více o Vajíčková pomazánka s pažitkou
Stehení řízky lehce poklepeme rukou a z obou stran posolíme. Všechny ostatní suroviny umícháme v těstíčko, do… více o Klatovské rarášky
Dle návodu na sáčku Panna Cotta (fa. Amylon) připravíme panna cottu. Do mističky dáme po obvodu jahody nakrájené na… více o Panna cotta – jahodová
Plátky masa lehce naklepeme a nejméně na 1 hodinu vložíme do marinády z ořechů, oleje, medu, soli a pepře. Banány… více o Grilované medailonky s banány
Nakrájené, osolené, opepřené maso napichujeme na špíz střídavě s kapií, cibulí a slaninou s bobkovým listem. Na… více o Kunětický rožeň
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve… více o Amasaké s pudinkem a ovocem
Smíšíme mouku, kypřící prášek, žloutek, nakrájené máslo, práškový a vanilkový cukr a vypracujeme hladké těsto.… více o Makovo-tvarohový koláč