Na sádle osmažíme dorůžova jemně nakrájenou cibuli, přidáme tenké plátky brambor rozkrájené na půlměsíčky a mletou papriku. Chvíli společně osmahneme, mírně podlijeme, osolíme a dusíme 10 minut. Přidáme nakrájený rohlík a vaříme, až brambory změknou. Polévku prolisujeme a doplníme vodou nebo vývarem. Přidáme tence nakrájená kolečka klobásy a sekanou petrželovou nať, dochutíme a podáváme.
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou…
více o Těstoviny s kuřetem a houbami