Na sádle osmažíme dorůžova jemně nakrájenou cibuli, přidáme tenké plátky brambor rozkrájené na půlměsíčky a mletou papriku. Chvíli společně osmahneme, mírně podlijeme, osolíme a dusíme 10 minut. Přidáme nakrájený rohlík a vaříme, až brambory změknou. Polévku prolisujeme a doplníme vodou nebo vývarem. Přidáme tence nakrájená kolečka klobásy a sekanou petrželovou nať, dochutíme a podáváme.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny