Vezmeme si mísu. Dáme do ní cukr, mléko, mouku a vejce, která posypeme špetkou soli. Po chvilce začneme mixovat. Mixujeme max. 3 minuty. Poté si vytřeme plech herou a rozprostřeme těsto (ne úplně do krajů), aby buchta měla zaoblené rohy (je to úhlednější). Otevřeme si konzervu s broskvemi a přecedíme šťávu. Broskve rozkrájejte nejdříve na kostičky a několik z nich na větší kusy a poházejte na těsto. Pečeme asi 30 minut.
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky…
více o Borůvková kuřecí stehna
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky