Vezmeme si mísu. Dáme do ní cukr, mléko, mouku a vejce, která posypeme špetkou soli. Po chvilce začneme mixovat. Mixujeme max. 3 minuty. Poté si vytřeme plech herou a rozprostřeme těsto (ne úplně do krajů), aby buchta měla zaoblené rohy (je to úhlednější). Otevřeme si konzervu s broskvemi a přecedíme šťávu. Broskve rozkrájejte nejdříve na kostičky a několik z nich na větší kusy a poházejte na těsto. Pečeme asi 30 minut.
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Jablková pusa na rozloučenou
Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –…
více o Jablečná pusa na rozloučenou
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Koláč s tvarohem a rybízem