Vezmeme si mísu. Dáme do ní cukr, mléko, mouku a vejce, která posypeme špetkou soli. Po chvilce začneme mixovat. Mixujeme max. 3 minuty. Poté si vytřeme plech herou a rozprostřeme těsto (ne úplně do krajů), aby buchta měla zaoblené rohy (je to úhlednější). Otevřeme si konzervu s broskvemi a přecedíme šťávu. Broskve rozkrájejte nejdříve na kostičky a několik z nich na větší kusy a poházejte na těsto. Pečeme asi 30 minut.
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
V míse si připravíme podoubnou směs jako na sekanou: mleté maso, 2-3 lžičky soli, pepř, koření na mleté maso a česnek…
více o Zapečená cuketa s mletým masem