Vezmeme si mísu. Dáme do ní cukr, mléko, mouku a vejce, která posypeme špetkou soli. Po chvilce začneme mixovat. Mixujeme max. 3 minuty. Poté si vytřeme plech herou a rozprostřeme těsto (ne úplně do krajů), aby buchta měla zaoblené rohy (je to úhlednější). Otevřeme si konzervu s broskvemi a přecedíme šťávu. Broskve rozkrájejte nejdříve na kostičky a několik z nich na větší kusy a poházejte na těsto. Pečeme asi 30 minut.
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme.…
více o Maminčina jablečná buchta
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky(třeba v robotu).
2. Troubu předehřejte na…
více o Smetanové brambory Michopulu
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem