2.57
Na sádle zpěníme nasekanou cibulku, ke které přikrájíme anglickou slaninu. Současně si dáme vařit kysané zelí, do… více o Fleky s kysaným zelím
Z mouky, tuku, mléka, cukru, droždí, 1 vejce a špetky soli vypracujeme klasické kynuté těsto, které necháme 20 minut… více o Roládky s kysaným zelím
Troubu předehřejeme na 180 °C, plech vyložíme pečicím papírem. Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme ho. Těsto rozdělíme… více o Závin s kysaným zelím
Rostlinné oleje jsou nezbytnou součástí našich kuchyní. Ať už je používáte při vaření, smažení… Celý článek
Šťavnatý karbanátek s voňavým sýrem gouda, obalený v trojobalu. Že už se vám na poctivý… Celý článek
Ono se sice o bramborách říká, že jsou obyčejné, ale s touhle zeleninou se dá doslova kouzlit.… Celý článek
Vrátit se po prázdninách zpátky do školy není pro děti vůbec lehké. Musí sedět v lavici,… Celý článek
V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp
Z jablek odkrojíme horní část a vykrojíme jaderník. Potom jablka vydlabeme. Vnitřek potřeme citronovou šťávou, osolíme,… více o Jablka plněná mletým masem
Smícháme přísady na těsto a vyválíme na cca 3 mm. Vykrajujeme kolečka a pečeme v troubě do růžova cca 10 minut. Krém… více o Ledovky
Vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě části a vyválíme stejně velké placky. Upečeme. Na krém uvaříme kaši z mléka,… více o Rumové řezy s piškoty
Ingredience (kromě műsli a sušeného ovoce) vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program SWEET, velikost… více o Chlebík s müsli pro děti
Suroviny na těsto smícháme a vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Dáme péct do předem vyhřáté touby - 180 °C… více o Buchta alá medovník
Rýži uvaříme v osolené vodě dle návodu. Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova, přidáme vejce, osolíme, opepříme… více o Prominentní rýže
Zdroždí,trochu cukru a mléka si připravíme kvásek.Mouku prosejeme,přidáme špetku soli,rozehřáté vychlazené máslo,2… více o Koláče rychlovky
Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata… více o Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Uzená žebra vaříme zvlášť (občas odpadnou kousky kostí), pokud máme bůček, můžeme vařit dohromady s fazolemi a kořením.… více o Fazolová polévka s uzeným masem
Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
Brokolici uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Nasekáme ji najemno, včetně košťálů, které nejdříve oloupáme. Zpěníme… více o Brokolicové placičky