Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme s lžící oleje. Brambory nastrouháme, osolíme a dobře promícháme s moukou. Do vroucí osolené vody házíme halušky přes speciální cedník (nebo přes struhadlo s velkými otvory). Opatrně jednou promícháme. Když halušky vyplavou na povrch, scedíme je. Na halušky navršíme brynzu, rozškvařenou slaninu a podáváme. Výborné jsou s plzeňským pivem.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE