Mleté hovězí maso rozdělíme na 4 díly, vytvoříme z nich 4 placky a z každé strany osolíme a opepříme. Dáme je na pánev a smažíme, ne zprudka. Mezitím si nakrájíme sezamové housky na půl, namažeme kečupem. Kdo má rád, dá si 2 plátky okurky, plátek osmažené cibulky a položíme jeden plátek sýru. Maso máme usmažené (necháme okapat, popř. osušíme papírovými ubrousky) a položíme ho na sýr, na housku. Dále si osmažíme slaninu, kterou poté na maso položíme, dále položíme opět plátek sýru. Nyní to přikryjeme zbylou půlkou housky a dáme celé do mikrovlnky, až se sýr začne tavit, hamburger se vyndá. Hamburger bude horký a za tu dobu si stihneme nakrájet ledový salát, do kterého přidáme francouzský dresing. Hamburger odkryjeme, přidáme salát s dresingem, přikryjeme a můžeme jíst.
Z bílků a cukru ušlehat tuhý sníh. Máslo a čokoládu rozpustit nad parou a nechat vychladnout. Vzniklou hmotu vmíchat do…
více o Sněhový koláč s čokoládou
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,…
více o Vídeňské houskové knedlíky
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty